Boomverzorging

 

 Boomonderzoek

 Contact

 Privacyverklaring

 Realisatie

 

 Projecten

 Certificeringen

 Vacatures

Klapstraat 1b

6654 AL Afferden (Gld)

info@boomelement.nl

tel: 026-848 4328

tel: 0487-511 504

BOOM element is dé specialist met kennis in duurzaam boombeheer

Wij zijn de gespecialiseerde dienstverlener voor het beheer van bomen. Sinds 2001 voert BOOM element BV werk uit in de boomverzorging, realisatie, onderzoek & advies, onder leiding van ing. Bas Gijsbers, gecertificeerd European Tree Technician (ETT) & European Treeworker (ETW).

 

Efficiënt en doelgericht werken staan bij ons voorop. Onze kennis en ervaring wordt aangeboden in een uitgebreid dienstenpakket, waarbij wij bomen beheren in elke levensfase. Met een enthousiast team van vakbekwame boomverzorgers onderhouden we een groot scala aan boombestanden en realiseren we mooie projecten.

 

Onze opdrachtgevers zijn o.a. (semi-)overheden, instanties, landgoederen en bedrijven. Naast deze zakelijke opdrachtgevers zijn ook zeker de particulieren bij ons aan het juiste adres.

 

Ook op moeilijk bereikbare plaatsen werken wij, bijvoorbeeld klimmend en/of met divers inzetbaar materieel. Wij zetten efficiënt in op grote projecten en doen dit net zo graag als het kleine werk. Belt u ons voor kennismaking en een offerte?

 

Duurzaamheid en certificeringen


BOOM element streeft naar het herstellen, in stand houden en verbeteren van biodiversiteit. Op het gebied van klimaat voeren wij beleid welke geïntegreerd is in ons CO2-management-systeem. Doelstelling tot 2025 zijn hierin vastgesteld. We zetten ons in voor het milieuvriendelijk en duurzaam voorbereiden, organiseren en uitvoeren van onze werkzaamheden. Dat wil zeggen dat we actief beleid voeren om milieu-onvriendelijke effecten, zowel op kantoor als op de werkplek zoveel mogelijk proberen te vermijden. Ten aanzien van circulariteit hebben wij als hoofddoel gesteld dat afval van nu, de grondstoffen zijn voor later. Afval kan opnieuw worden gebruikt. Hierbij wordt gelet op het inkopen en aanbieden van duurzame alternatieven en omzetten van afvalstoffen in producten. BOOM element voert beleid op het gebied van duurzame inzetheid van de mens, wat zorgt voor veilige, gezonde, productieve en betrokken medewerkers die met plezier aan het werk zijn. Hier werken wij aan gedurende hun hele (werkende) leven en loopbaan, zodat zij hun pensioen gezond kunnen beginnen. In onze beleidsverklaring staan genoemde punten concreet uitgewerkt. In het meerjarenplan zijn concrete acties op basis van ambitiedoelen per thema in de tijd uitgezet. Op deze manier werken we bij BOOM element met het gehele team samen aan het verwezenlijken van deze beleidsdoelstellingen.

“Een betere biodiversiteit, klimaat, milieu, circulariteit, veiligheid en gezondheid… begint bij ons allemaal!


Boomverzorging

Realisatie

Boomonderzoek & -advies